banner488

‘Matematik Sarayı’ Şimdi Çine’de

‘Matematik Sarayı’ Şimdi Çine’de
banner496
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, öğrenci ve velilerin merakla bekledikleri ‘Matematik Sarayı’ Özel Öğretim Kursu Çine’de açıldı. Çine’de, matematik alanında öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak merkez hizmete girdi.

Çineli öğrencileri, üniversiteli yapmaya geldiklerine değinen ‘Matematik Sarayı’ Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü Aykut Gelir, Çine’de önemli bir boşluğu doldurduklarını söyledi.

"Sadece Matematik" sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Gelir, “Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak Çine’de 2017-2018 Eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladık. Çine’ye ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim. Dersler deneyimli ve uzman öğretmenlerimiz tarafından 9-10-11-12. Sınıf öğrencilerine yönelik okula takviye ve sınavlara hazırlık öğretimini ‘Matematik Sarayı’ öğrencilerimize veriyor ve yine kurumumuzca öğrencilerimizi takip ediyoruz. Amacımız matematikte dinlediğini anlayan, anladığını sorgulayan ve uygulayan öğrenciler yetiştirmektir. Bunu da  Matematik Saray’ının  kaliteli ve etkili dökümanları, deneme kulübü, test kulübü, haftada 6 saat ders ve 4 saat grup çalışması , bireysel ders takviyesi , etkin rehberlik ile her sınıfa  ayrı danışman öğretmeni , Veli bilgilendirme seminerleri, motivasyon seminerleri, mesleki ilgi ve öğrenme stili değerlendirme anketleri, huzurlu ve güvenli ortamı , ders kampları, sosyal etkinlikleri, öğrenci kulüplerimiz ile gerçekleştiriyoruz ve Çineli gençlere artık matematik öğrenme sırası sizde ” diye konuştu.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472