banner488

Kuran Kursunda Çineli Miniklerin Karne Heyecanı

Kuran Kursunda Çineli Miniklerin Karne Heyecanı
banner496

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde, İl ve İlçe Müftülükleri koordinesinde ülke genelinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında minikler karne heyecanı yaşadı.

Çine İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, karnelerini aldı. Tüm dünyada etkisini sürdüren Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kurslarında yüz yüze eğitimlere ara verilmiş, tüm programlar uzaktan eğitim metoduyla sürdürdü. Uzaktan eğitim yöntemiyle eğitimlerin devam ettiği programlardan biri de her yıl binlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiği; paylaşma, saygı, sevgi ve hoşgörü gibi güzel hasletler kazandığı 4-6 yaş grubu Kur’an kursları oldu.

İlçe Müftümüz Mustafa Türköz'de, Yunus Emre 4-6 yaş kuran kursunda minklerin karne heyecanına ortak oldu. Bir kısmının da Kur'an-ı Kerime geçtiği minik öğrencilerle buluşan İlçe Müftümüz Mustafa Türköz, “Sizlere hayırlı uzun ömürler diliyorum. Sizleri büyüten anne babalarınızı ve sizlere bu eğitimi veren kuran kursu öğretmenlerinizi de tebrik ediyorum'' dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472