banner488

Jandarma Trafikten Lise Öğrencilerine Trafik Eğitimi

Jandarma Trafikten Lise Öğrencilerine Trafik Eğitimi
banner269
Çine İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, Akçaova Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine trafik eğitimi verdi.

Akçaova Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime Akçaova Anadolu Lisesi öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Çine İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri Akçaova Anadolu Lisesi öğrencilerine, öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla trafik seminerleri verdi.

Çine İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Başçavuş Yusuf Gül tarafından hazırlanan ve sunulan eğitiminde trafik kuralları, emniyet kemeri kullanmanın önemi ve okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar üzerinde duruldu. Türkiye'deki trafik kazalarının yüzde 98'nin insan hatalarından kaynaklandığını anlatarak, öğrencilerden her zaman trafik kurallarına uymalarını, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, yürürken mutlaka yaya yolunu kullanmalarını, trafik ışık, işaret ve levhalarına mutlaka uymalarını isteyen Gül, Eğitim sonunda öğrencilere Jandarma tarafından hazırlanan trafik kurallarını öğretici broşür ve trafik işaretlerini tanıtıcı cetveller dağıtıldı.

Öğretmen ve öğrenciler de eğitimden dolayı Çine İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerine teşekkür etti.











Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472