banner488

İmam Hatip Ortaokulu’nda ‘Adım Adım Başarı Öyküleri’

İmam Hatip Ortaokulu’nda ‘Adım Adım Başarı Öyküleri’
banner496
Çine İmam Hatip Ortaokulu ‘Adım Adım Başarı Öyküleri’ projesi ile ilgili ilk konuklarını ağırladılar.

Aydın Valiliği ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan Aydın Kariyer Günleri ‘Adım Adım Başarı Öyküleri’ projesi ile ilgili çalışmalara başlayan Çine İmam Hatip Ortaokulu’nda ilk konuk olarak Çine Çarşı Camisi emekli imamı Zeki Şenol’u ağırladı.

Proje kapsamında, öğrencilerin derslerde alınan kurumsal bilgileri gerçek hayatta birleştirerek pratik dönüştürmeleri nitelikli insan kaynağı potansiyelini yükseltmek amacı ile Çine Çarşı Camisi emekli imamı Zeki Şenol, İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle buluştu. Zeki Şenol öğrencilere ilmin faziletinden bahsederek, Hz Muhammed Peygamberin; Dünyalık isteyen ilme sarılsın, ahireti isteyen ilme sarılsın, hem dünyayı hem ahireti isteyen yine ilme sarılsın hadisinden bahsetti. Şenol Hoca, ilim zenginde olduğu zaman ziynettir, fakirde olduğunda ise servettir diyerek öğrencilere hatıralarını anlattı.

Proje kapsamında bir çok etkinliklerinin devam edeceğini ifade eden, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör, misafir olarak katılan Zeki Şenol’a teşekkür ederek şehit mezarlarını, şehit ailelerini, okulda çalışmış emekli öğretmenleri ziyaret edeceklerini de söyledi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472