banner488

Fevzipaşa Sevim Kalkan Öğrencileri, Orman Haftası Kutladı

Fevzipaşa Sevim Kalkan Öğrencileri, Orman Haftası Kutladı
banner269

Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu’nda, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında düzenlenen tören, bayram havasında geçti.

Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu bahçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası düzenlenen tören, bayram havasında geçti. Çine Orman İşletme Şefliği tarafından çocuklara günün anlamına uygun tişört, şapka ve defterler dağıtıldı. Törende Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu Müdürü Kamil Kılcı, programda yaptığı konuşmada, Orman Haftası'nda düzenledikleri etkinlikle öğrencilere erken yaşta ormanların faydalarını anlatmaya çalışarak, Çine Orman İşletme Şef’ine ve çalışanlarına teşekkür etti. Çine Orman İşletme Şefi Aşkın Cüre, ormanın önemi, korunması ve yeni nesillere ormanların korunmasında büyük görevler düştüğünü öğrencilere anlattı. Ayrıca Cüre, böyle güzel etkinliklerin çocuklar için farkındalık oluşturduğunu ve artarak devam etmesini temenni etti.

Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulunda yapılan Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ile ilgili resim, şiir yarışmalarında derece giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Programda Çine Orman İşletme Şefliği tarafından getirilen fidanlar öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar tarafından okul bahçesine dikildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 00:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472