banner488

Dünya Çocuk Kitapları Haftası

Dünya Çocuk Kitapları Haftası
banner269

Çine’de Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında Çine İlçe Halk Kütüphanesi tarafından kırsal mahalledeki öğrencilere kitap hediye edildi.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır ve kütüphane personeli tarafından kırsal mahallerdeki Mutaflar Mahallesi’nde Şehit Süleyman Güneri İlkokulu, Kavşit İlkokulu ve Altınova İlkokulu ziyaret edilerek çocuklara kitap hediye edildi. Okul ziyaretlerine Atatürk İlkokulu öğrencileri de katılarak anasınıfındaki minik öğrencilere oyuncak hediye ettiler. 13 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası olduğunu belirten Hızır, bu kapsamda öğrencileri kitapla buluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Hızır, öğrencilere kütüphaneler, kitap emanet verme işlemleri ile ilgili bilgiler verdi ve öğrencileri kütüphaneye davet etti.

Etkinliğe, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay, Çine Kütüphane Müdürü Şenay Hızır, Çine Atatürk İlkokul Müdürü Korhan Karaca ve Altınova Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2019, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472