banner488

‘Dünya Çocuk Kitap Haftası’ Topçam İlkokulu’nda kutlandı

‘Dünya Çocuk Kitap Haftası’ Topçam İlkokulu’nda kutlandı
banner496

Çine Halk Kütüphanesi Müdürlüğü “Dünya Çocuk Kitapları Haftası" nedeni ile “Bize ulaşamayan okullara biz ulaşalım” etkinlikleri kapsamında Topçam İlkokulu öğrencilerini yazar Zehra Ünüvar ile buluşturdu.

Etkinliğe Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, yazar Zehra Ünüvar, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır katıldı. Topçam İlkokulu Müdürü Selim Harmancı, “Çocuk Kitapları haftası münasebetiyle değerli misafirleri ağırlamak, okulumuzda görmek, bu gibi etkinlikleri ilk kez gören öğrencilerimizi ve bizleri oldukça heyecanlandırdı. ‘Orada bir köy var uzakta’ şarkısı gibi bizler öğrencilerimize eğitim vermek için burada bulunuyoruz. Bu uzaktaki öğrencilerle bu etkinliği paylaştığınız için, farklılık yaratığınız için sizlere hepimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

“Bize ulaşamayan okullara biz ulaşalım” projesi kapsamında Topçam İlkokulu’nda eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Aydınlı yazar Zehra Ünüvar, ilkokul öğrencilerine okuma ve yazmanın öneminden, yazarlık macerasından, kitapların insan ufkunu nasıl etkilediğinden, kütüphanelere gitmenin öneminden bahsederek, çocuklarla sıcak bir söyleşi gerçekleştirdi. Yaşlarından umulmayan sorular yönelten ve sohbetlerde bulunan miniklerin ilgisi görülmeye değerdi. Elit Eczanesinin sahibi Aylin Dinçer'in desteği ile sağlanan kitaplar, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Halk Kütüphanesi Müdürü tarafından dağıtılarak yazar Ünüvar tarafından tek tek imzalandı. Okul öğrencileri gelen misafirleri uğurlarken, “Bizleri çok etkilediniz, sizler sayesinde yazarla tanışma imkanı bulduk ve çok mutlu olduk, sizleri hiç unutmayacağız” dediler.












































Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 19:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472