banner480

Deneme Sınavında Türkiye Birincisi Çine Marmara Koleji’nden

Deneme Sınavında Türkiye Birincisi Çine Marmara Koleji’nden
banner269
Çine Marmara Koleji’nde eğitim gören 3/A sınıfı öğrencisi Eflal Selma Varhan, Türkiye genelinde yapılan ve 32 bin 360 öğrencinin katıldığı deneme sınavında Türkiye birincisi oldu.

Sınavlarda soruların tamamına doğru cevap veren Eflal Selma Varhan’ın bu başarısı, Çine Marmara Koleji ve Varhan ailelerinin gurur kaynağı oldu. Başarının tesadüf olmadığını belirten Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, öğretmenlerin özverili gayretleri, öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve velilerin destekleriyle bu başarının elde edildiğini söyledi.

Türkiye genelinde yapılan deneme sınavları sonucunda öğrencinin önemli bir başarıya imza attığını anlatan Şenol Usta, “İlk senemiz olmasına rağmen bu yıl iki Türkiye Birincisi çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Ümit ediyorum ki bu başarı diğer öğrencilerimize de örnek olur ve okulumuzdaki başarılı öğrenci sayısını artırırız. Deneme sınavında Türkiye birincisi olan öğrencimizi tebrik ediyorum, bu öğrencilerimizin başarısında büyük emeği olan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum" dedi

Çine Marmara Koleji'nde düzenlenen törende Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta tarafından Türkiye birincisi Eflal Selma Varhan’a başarı belgesi, madalyası ve hediyesi verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472