banner488

Çine’ye UĞUR Olduk

Çine’ye UĞUR Olduk
banner269
Çine Uğur Temel Lisesi Müdürü Şaban Usta 2015-2016 Eğitim -Öğretim yılı sonunda Uğur Temel Lisesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu yıl hedefledikleri başarı oranına ulaştıklarını söyleyen Şaban Usta gelecek yıllarda bu başarının Çine’nin desteğiyle daha da artacağını ve yeni Uğur Okulları projeleri için görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Tecrübeli ve Başarılıyız

Önemli başarılara öğrencileri ile birlikte ulaştıklarını belirten Çine Uğur Temel Lisesi Müdürü Şaban Usta, “Bizler Uğur ailesi olarak 10 yıldır Çine’deyiz dershane olarak başladık ve 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı başında Uğur Temel Lisesi olduk, 14 - 15 kişilik sınıflarda haftada 45 saat eğitim veriyoruz. Dershaneden okula geçişin bizim ve öğrencilerimiz için daha verimli olduğunu görüyoruz. Okul derslerinin yanında bire bir etüt çalışmaları düzenliyoruz. Dönem başından beri her Cumartesi günleri deneme sınavları yapıyoruz ve bu sınav sonuçlarını Pazartesi günü açıklayıp rehberlik hocamızla, bölüm hocalarımızla ve öğrencilerimizle değerlendiriyoruz. Sınav sonuçlarına göre öğrencilerimizin eksik olduğu alanlarda ek dersler yaparak eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Bu sınavlar ve analize edilen sonuçlarla birlikte öğrencilere daha rahat ulaşabildiğimizi gördük ve daha fazla fayda sağladık.10 yıldır performansımız hiç düşmezken her sene üzerine biraz daha başarı ekleyerek devam ediyoruz. Yayınlarımızda güncellemeler yaptık daha açık daha çok örnek ve sorularla yayınlarımızın kalitesini arttırdık ve yayınlarımızı yaygınlaştırdık.

Dershane dönemimizde her yıl Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Mühendislik, Avukatlık ve PDR gibi bölümlere öğrenciler gönderiyorduk ama lise olmamızla birlikte başarımız daha da arttı. Bu yıl YGS’de başarı oranımız çok yükseldi. YGS Sayısalda: 2 bin 600, 26 bin, 38 bin, 40 bin, 54 bin, YGS Eşit ağırlıkta: 72 bin, 90 bin gibi çok önemli başarılara öğrencilerimizle birlikte ulaştık. Çine’de ilk 10’a giren öğrencilerden 8’i bizim öğrencilerimiz.”

Güçlü Marka Güçlü Kadro ve Güven

Markanın ve kadronun güvenirliği bizi başarıya ulaştırdı diyen Usta, “Buraya gelen dershaneler ilk yıllarında büyük başarılar elde etti. Ama daha sonra ya sistem değişikliğine gitti ya da kapandı. Bizim devam etme sebebimiz çok güçlü bir kadroyla giriş yaptık ardından eğitim verdiğimiz bina, eğitim kadromuzla birlikte yakaladığımız başarılarla güven aşıladık ve asla bu çizgimizden en ufak bir sapma gerçekleştirmedik ve başarıyı sağladık. Çineli öğrencilerimizi daha iyi bir eğitim almak için gittikleri Aydın'daki eğitim seviyesini buraya taşıyarak da öğrencilerimizin hem yol yorgunluğunu hafiflettik, öğrenci ve velilerimizi maddi ve fiziki yüklerden kurtardık” dedi.

Çine İçin Uğur Okulları Projemiz Var

Yeni projelerimiz var uygulamak için girişimlere başladıklarını söyleyen Usta, “Anaokuldan başlayarak liseye kadar okulları kapsayan kampus  formatında ve içinde birçok sosyal tesisi de  barındıran okul  projemiz var. Bu proje için Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer ve şahıslarla görüşmelerimiz olumlu şekilde devam etmekte. Şuan için kesinleşmiş bir şey yok ama temennimiz en kısa sürede bu projeyi de Çine’de hayata geçirebilmek. Biz eğitimden kazandığımızı eğitime harcıyoruz ve tek amacımız daha eğitimli ve daha başarılı bireyler yetiştirmek.”

Tüm Çine’ye Teşekkür Ediyoruz

Son olarak Usta, “Uğur Ailesi olarak tüm Çine halkına çok teşekkür ediyoruz, onlar bize, bizde onlara inandık ve büyük başarılara imza attık, temennimiz bu karşılıklı güven, saygı ve sevgi ortamının uzun yıllar devam etmesi ve hep birlikte çok daha büyük ve övünç kaynağı başarılara ulaşmak istiyoruz. Şimdiden tüm uğur ailesinin, velilerimizin ve öğrencilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472