banner488

Çine’deki okullarda bayrak töreni yapıldı

Çine’deki okullarda bayrak töreni yapıldı
banner496

Korona virüs salgını nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Çine’de de boş kalan okullarda bayrak töreni yapıldı. İdareciler ve öğretmenler İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs nedeniyle Türkiye'de de online eğitime geçildi. Aylardır öğretmen ve öğrencilere hasret kalan okul bahçeleri bugün idareci ve öğretmenleri ağırladı. Okullar yerine EBA TV'de okunan İstiklal Marşı bu sefer okul bahçesinde idareci ve öğretmenler tarafından hep bir ağızdan gür bir şekilde okundu. Türkiye genelindeki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bayrak törenine Çine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun Akbay, Atatürk İlkokulu Müdürü Korhan Karaca ve müdür yardımcıları ve okul öğretmenleri katıldı.

Öğretmenler ile bir süre sohbet eden Çine İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun Akbay, “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk beyin talimatı ile bugün 81 ildeki tüm okullarda İstiklal Marşı okundu ve bayrağımız göndere çekildi. Okullar, öğrenci ve öğretmenlerle beraber olduğunda daha güzel. Milli Eğitim Bakanımız teşekkür ediyor, en kısa zamanda okullarımızın açılarak tüm öğrencileri ile birlikte eski güzel günlerine kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472