banner488

Çine’de Öğretmenler Arasındaki Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor” Projesi çerçevesinde düzenlenen Öğretmenler arası voleybol turnuva Çine 1.kupasını aldı

Çine’de Öğretmenler Arasındaki Voleybol Turnuvası Sona Erdi
banner496
 Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor” Projesi çerçevesinde düzenlenen Öğretmenler arası voleybol turnuvası, Çine’de yapılan final maçıyla Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri şampiyon oldu.

Çine Kapalı Spor Salonu’nda final müsabakasında sonunda düzenlenen kupa töreninde 1.Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerine Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ,  2. Akçaova Anadolu Lisesi Öğretmenlerine Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, 3. Mustafa Türkoğlu Ortaokulu Öğretmenlerine Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay tarafından kupaları verildi.

Voleybol Turnuvasına giren tüm takımları tebrik eden Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay, “Final müsabakasında göstermiş olduğunuz başarı ve emekleriniz için Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına çok teşekkür ederim. Çine’mizi gururlandırdınız, finalist olan Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerimiz Aydın’da bizleri temsil edecek onlara da ayrıca başarılar diliyoruz" dedi.














Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472