banner488

Çine’de öğrenciler, okullarına kavuştu

Çine’de öğrenciler, okullarına kavuştu
banner496

Çine’de 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci dönemi 22 okulda, bin 137 öğrenci ile yüz yüze eğitim başladı. İkinci dönemin ve yüz yüze eğitimin ilk gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Altınova İlkokulu, Cumalı İlkokulu ve Çaltı İlkokulu ziyaret etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime geçilirken, okullarda ikinci yarıyıl bugün yüz yüze eğitimle başladı. Salgın nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimde bugün ilk ders zili çaldı. Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan okulların tamamı, köy okulları, tüm ilkokul ve ortaokullar ile tüm bağımsız anaokulu ve özel eğitim anaokullarında haftada 5 gün yüz yüze eğitimle öğrenciler okullarına kavuştu.

Çine’de 22 okulda toplamda bin 137 öğrenci yüz yüze eğitim ile okullarına kavuştu. İkinci yarıyılda ilk ders zili çalarken Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş da, yüz yüze eğitimin ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. İkinci dönemin ve yüz yüze eğitimin ilk gününde öğrencileri ziyaret eden Okumuş, bu kapsamda Altınova İlkokulu, Cumalı İlkokulu ve Çaltı İlkokulu öğrencileri ile birlikte ilk ders zilini çaldı.

Uzun bir aradan sonra öğrencilerin okullarına kavuştuğuna dikkat çeken Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki uygulamaları yerinde tespit ettik. Okullarımızda şimdilik bir aksaklıkla karşılaşılmadı. Uzun bir aradan sonra şükür kavuşturana, darısı 1 Mart'a da nasip olur İnşallah” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472