banner480

Çine’de Eğitim Bileşim Ağı (EBA) Projesi Öğretmenlere Tanıtıldı

Çine genelinde görev yapan yönetici, öğretmen ve aday öğretmenlere Eğitim Bilişim Ağı (EBA) tanıtıldı.

Çine’de Eğitim Bileşim Ağı (EBA) Projesi Öğretmenlere Tanıtıldı
banner269
EBA eğitim programına Çine’den 650 öğretmen katıldı. Eğitim Bileşim Ağı (EBA) programına Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü e-içerik Uzmanları Mecit Mümin Polat ve Oya Bayrak tarafından Çine Madran Anadolu Lisesi 3 oturum, Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2 oturum gerçekleştirdi.

Okulların konferans salonlarında yapılan tanıtım toplantısına Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan ve Coşkun Akbay ile okul müdürleri,  öğretmen ve aday-danışman öğretmenler katıldı.

Program saygı durusu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ,” Eğitim Bileşim Ağı kapsamında yapılan çalışmaların öğretmenlere tanıtılması, derslerde aktif olarak kullanılması ve EBA’nın bilinirliğinin artırılması amacıyla, Aydın ilimiz ve tüm ilçelerinde, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görev yapan, e- içerik geliştirme uzmanlarımız tarafından, Fatih Projesi ve EBA tanıtımı yapılmak üzere bir araya geldik.  Çine’de 5 oturum yapılarak program hakkında e-içerik geliştirme uzmanlarımız tarafından görsel olarak bizlerin bilgilenmesi ve daha kolay kullanmamız açısından aydınlatıcı bilgiler yer almakta. Emeği geçen Bakanlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine, oturumlara katılan öğretmenlerimize ve uzmanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakanlık Yetkilileri EBA’yı Tanıttı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü E_içerik Uzmanı Mecit Mümin Polat ve Oya Bayrak tarafından katılımcılara detaylı bir şekilde EBA bilgilendirmesi yapıldı. EBA’nın öğretmenlere ve öğrencilere sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikleri sunan bir alanın olduğunu aktaran Uzmanlar, hizmete giren EBA ders uygulamaları ile öğretmenlerin sınıf ortamların yaşayabilecekleri tüm etkili ortamlar sağlanacağını ve ayrıca öğretmen ve öğrencilerin yanında velilerin de çocukları ve kendileri için faydalanabileceği ders destek ve kişisel, sosyal gelişim materyallerine EBA’dan ulaşabileceğini anlattı.















Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 03:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472