banner488

Çine’de, 962 öğrenci yüz yüze eğitime başladı

Çine’de, 962 öğrenci yüz yüze eğitime başladı
banner269

Çine’de 2020-2021 eğitim- öğretim yılı bugün itibariyle anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri okullarda yüz yüze eğitime başladı.

Çine’de, yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda kademeli olarak başladı. Çine’de okullar bugün kapılarını 502 anasınıfı ve 460 birinci sınıf öğrencileri için açtı. Uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelmenin coşkusunu yaşadı. Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ Hüseyin Özkan İlkokulunu ziyaret ederek, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen incirleri öğrencilere ikram etti. Üstündağ, sınıflarda ve etkinlik alanlarında öğrencilerin yerleri sosyal mesafe kurallarına göre ayarlandığını ve tertemiz okullarda hijyen, maske, mesafe kurallarına uyarak eğitim verileceğini belirtti.

Anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri ilk olarak 2 gün devam, 5 gün okula gitmeme şeklinde bir uygulama ile okula gidecek. Okullarda öğrencileri, öğretmenlerin ve toplum sağlığının riske atılmaması için birtakım önlemler alındı. Anaokul ve İlkokul birinci sınıf öğrencileri uyum haftasında 1 gün, daha sonraki haftalarda ise haftada 2 gün olacak şekilde okullara devam edecek. 21 Eylül'den itibaren geçecek üç haftanın sonunda diğer kademelerde ve sınıflarda eğitim-öğretime başlama konusunda süreci yeniden değerlendirilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 11:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472