banner488

Çine’de 7 Bin 862 Öğrenci Eğitime Başladı

Çine’de 7 Bin 862 Öğrenci Eğitime Başladı
banner496
Çine’de 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 47 okulda 7 bin 862 öğrenci ders başı yaptı.

Çine’de İlköğretim haftası dolayısıyla Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Hükümet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yeter Ortan, Coşkun Akbay ve Yıldıray Demir, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ’ın çelenk sunumunun ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal marşı okundu.

Törenin ardından İlköğretim haftası dolayısıyla Cumhuriyet İlkokul Müdürü Korhan Karaca ve İngiliz Öğretmeni Onur Töre eşliğinde 4. sınıf öğrencileri Kaan Turgun ve Beyza Nur Coşkun Çine Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Cumhuriyet İlkokul Müdürü Korhan Karaca, bu yıl kaymakamlık makamını kendi okullarının ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Karaca, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi ümit ettiklerini bildirdi.

Çine Kaymakamı Özkan Demir de yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler başta olmak üzere, öğretmenler ve velilere hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diledi. Demir, kendisini ziyarete gelen öğrencilerle yakından ilgilendi ve eğitimleri hakkında sohbet ederek öğrencilere hediyelerini verdi. Ziyaretin ardından yeni eğitim-öğretim yılı kutlama programı Ayhan Yıldız Anaokulunda gerçekleştirildi.














 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472