banner488

Çine Özel Marmara Koleji’nin, Yaşlılar Haftası Ziyareti

Çine Özel Marmara Koleji’nin, Yaşlılar Haftası Ziyareti
banner269
Özel Çine Marmara Koleji öğretmen ve öğrencileri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Şehime Oktay’ı ziyaret etti.

Yeni Mahallede yaşayan Şehime Oktay, Özel Çine Marmara Koleji öğretmen ve öğrencilerin ziyareti ile mutlu oldu. Ziyarette konuşan Özel Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla çocuklara hayatın en kıymetli değerleri olan yaşlılara sahip çıkılması ve onlara gereken önemin verilmesini aşılamak olduğunu söyledi. Şehime Oktay’a yapılan ziyaretin çocuklar tarafından unutulmayacağını ve akıllarında güzel bir anı olarak kalacağını belirten Usta, "Milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan yaşlılarımız, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynaktır bizim için" dedi.

Büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen bir millet olduğumuzu ifade eden Usta, "Onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren kültür ve geleneğe sahibiz. Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını en samimi duygularımla kutluyor, mutlu, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum" diye konuştu.

Ziyarette Özel Çine Marmara Koleji öğretmen ve öğrencilerin, Şehime Teyzenin elinin öperek, onunla bir süre sohbet etti. Okul öğrencileri Şehime Oktay'a getirdikleri hediye sepetini ve çiçeği taktim etti.

Şehime Oktay yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.










Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 02:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472