banner488

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden kan bağışı

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden kan bağışı
banner496

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi ve Türk Kızılayı Aydın Şubesi işbirliğinde kan bağış kampanyası düzenledi. Okullun, Trafik, Yeşilay ve Kızılay kulüplerinin organize olduğu kan bağışı kampanyasında 36 ünite kan toplantı.

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi bahçesinde saat 10.00 ile 17.00 arasında organize edilen kan bağışına Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve İlçe Şube Müdürü Yıldıray Demir’de katıldı.

Kan Bağışı Kampanyasına katılan Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, “Umarım bu adımınız genç yüreklerde hak ettiği karşılığı bulur ve insan hayatının kutsiyeti hakkında bir farkındalık oluşmasına katkı sağlar. Kampanyaya katılan idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere içtenlikle teşekkür ediyor; bu kampanyanın okulumuz için geleneksel hale gelmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Ertan Tungur, “Son derece organize bir şekilde ve başarıyla yürütülen çalışma neticesinde 18 yaşını dolduran öğrencilerimizin, okul idareci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bilindiği üzere kan, suni yollarla üretilemeyen ve yalnızca bağış yoluyla temin edilebilen bir dokudur. Okulumuz olarak; bu kampanya ile ülkemizde kan bağışı oranının ne yazık ki istenilen seviyede olmadığına vurgu yapılmış, öğrencilerimizde bu hayati konuda bilinç uyandırılmaya çalıştık. Kampanyayı organize eden ve kurumlar arası koordinasyonu sağlayan başta Matematik Öğretmeni Özge Kaynar, Trafik İlk Yardım Kulübü Ömer Özkaya ve İsmail Duru, Ömer Aşrak, Spor Kulübü Serdal Turunç ve Fatih Çetinkaya, Kızılay Kulübü Necati Yürükal ve Umut Kaynar olmak üzere tüm kan veren öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim” dedi.

















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472