banner488

Çine Marmara Koleji’ni Gururlandıran Başarı

Çine Marmara Koleji’ni Gururlandıran Başarı
banner269
Türkiye genelindeki okullarda yapılan Okulistik sınavında 5’inci sınıflarda birinci Çine Marmara Koleji’nden çıktı. Çine Marmara Koleji, eğitim alanında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Çine’de iki yıldır faaliyet gösteren Marmara Koleji Türkiye geneli sınavlardaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye’deki özel ve devlet olmak üzere birçok okulun kendilerini ölçmek için katıldığı Okulistik sınavlarının bir yenisi daha yapıldı. Çine Marmara Koleji geçen senede de olduğu gibi bu sene de Türkiye Genelinde yapılan Okulistik Deneme sınavında Türkiye 1’inci olmayı başardı.

Çine Marmara Koleji 5/B sınıfı öğrencisi Muhammed Nurullah Savaş, Türkiye Genelinde 59.178 öğrencinin katıldığı Okulistik Deneme sınavında Türkiye birinci oldu. Savaş için düzenlenen törende Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta şunları söyledi, “Günümüz eğitim çağında bu tür sınavlar her daim karşınıza çıkacaktır, sizlerin de Muhammed Nurullah kardeşiniz gibi başarılar elde edeceğinize gönülden inanıyorum.  Bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımızı kutlarım dedi.  Hedefimiz “Dünya standartlarında eğitim vererek sürekli mükemmeli arayan bir eğitim öğretim sistemi ile değişen ve gelişen Çine’mize hizmet etmektir” dedi.

  

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 20:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472