banner488

Çine Marmara Koleji’nde Aşure ve Lokma Hayrı

Çine Marmara Koleji’nde Aşure ve Lokma Hayrı
banner496
Çine Marmara Koleji, Muharrem ayı nedeniyle okul bahçesinde aşure ve lokma hayrı yaptı. Özel Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, “Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi pekiştiren etkinliklerdir” dedi.

Değerlerin, geleneklerin gelecek nesillere öğretilebilecek en güzel yerlerden biri de okulların olduğunu söyleyen Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, her sene geleneksel olarak bu tür etkinlikleri veliler ve öğrenciler ile birlikte gerçekleştirmeye planlandıklarını belirtti. Düzenlenen aşure ve lokma hayrına Çine Kaymakamı Özkan Demir, öğrenciler ve veliler katıldı.

Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel, en canlı örneğini burada sizlerle yaşıyoruz diyen Şenol Usta, “Çine Marmara Koleji ailesi olarak bizler en değerli varlığımız olan çocuklarımızın eğitimi için her daim en iyisini arzulayarak çalışıyoruz. Marmara ailesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ulusal ve uluslararası ortak değerleri benimsemiş insan haklarına saygılı, çağdaş, yaşamın gerektirdiği bireysel ve toplumsal becerileri kazanmış akademik, zihinsel ve sosyal ilgileri doğrultusunda ulusal ve uluslararası hayata hazırlayan tüm öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeyi, geliştirmeyi hedefleyen bir eğitim anlayışımız vardır. Amacımız bir “Dünya Okulu” olarak öğrencilerimize en iyisini sunarak yetişmelerine katkı sağlayabilmektir. Bizlere güvenerek ve değer vererek emanet etmiş olduğunuz bu yavrularımızı en ileri düzeye taşıyacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın. Bu tür etkinliklerimiz her zaman devam edeceğiz. Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472