banner488

Çine Marmara Koleji İstanbul’u Gezdi

Çine Marmara Koleji İstanbul’u Gezdi
banner269
Çine Marmara Koleji öğrenciler, veliler ve öğretmenleri ile birlikte İstanbul’u gezdi.

Çine Marmara Kolejinin organize ettiği İstanbul gezisine öğrenciler, veliler, sorumlu idareci, öğretmen ve görevli personeller eşliğinde yoğun katılımın oldu. Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyünde verilen kahvaltı ile başlayan gezi, İstanbul Marmara Koleji Liseler Müdürü Mehmet Alkan, üniversitenin konferans salonunda verilen seminerde kurum vizyonu hakkında verdi. Alkan, “Dünya standartlarında eğitim veren bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip dünya vatandaşları yetiştiriyoruz“ dedi.

Çine Marmara Koleji, kültür ağırlıklı gezide Panorama 1453 Tarih müzesinde İstanbul’un fethini rehberleri tarafından anlatıldı. Öğrenci ve veliler bu müzeye hayran kaldılar. Marmaray vasıtasıyla Sirkeci’ye geçen kolej, Eminönü ve Mısır Çarşısını gezdiler.

Sultanahmet Cami, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ve Gülhane parkı gibi İstanbul’un tarihi ve doğa güzelliklerini ziyaret etti. Akşamüzeri tekrar Eminönü’ne gelen davetliler yemekten sonra okul için özel tahsis edilen vapur ile Boğaz da tur attı ve İstanbul’un tarihi mekânlarını görme fırsatını yaşayan öğrenci ve veliler İstanbul’un tarih kokan bu atmosferine hayran kaldılar. Akşam saatlerinde İstanbul’dan ayrılarak gece geç saatlerde Çine’ye ulaşıldı. Öğrenci ve velilerin memnun olarak ayrıldığı geziden geriye güzel anılar kaldı. Geziye katılan herkes bu gezinin tertiplenmesinde emeği geçen tüm personele teşekkürlerini ilettiler.

























Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472