banner488

Çine Marmara Koleji 2. Dönem Mezuniyet Gecesi

Çine Marmara Koleji 2. Dönem Mezuniyet Gecesi
banner269

Çine Marmara Koleji olarak 2017-2018 yılı 2.dönem mezun olacak öğrencileri için mezuniyet balosu düzenledi.

Çine Marmara Koleji, Gönül Sofrası’nda düzenlenen baloda okul aile birliği başta olmak üzere, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Gecede Armoni Cihan Gültekin eşliğinde Merve Sezer’in seslendirdiği şarkılarla öğrenciler coşkulu saatler geçirdi. 16 öğrenci 2. Dönem mezuniyet pastasını hep birlikte keserek kutladılar. Gece boyunca mezun olan öğrenciler, okul öğretmenleri ve öğrenci aileleri doya, doya oynadı ve eğlendiler.

Eğitimde sevgi şart

Eğitimin içinde mutlaka sevgi olması gerektiğini söyleyen Marmara Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Demir, “Okulumuz, sevgi ile eğitim veren ve en önemli özelliği sevgi olan sıcak bir yuvadır. Bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim. Çocuklarımızı çok önemsemeliyiz, sadece okula bırakmamalıyız. Onların duygularını, olaylara karşı yaklaşımlarına değer vermeliyiz ki onlarda kendilerini güvende hissedebilsinler. Eğitimde çocuklarımıza sevgiyi öğretmeliyiz, o zaman başarımız daha da katlanacaktır. Okulumuz tüm öğrencilerimize sevgi ve sıcak bir kucak açmış. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir Zübeyde Hanım Çıkabilir

Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, “Hedefimiz Atatürk ilke ve inkılaplarına taviz vermeden dünya vatandaşları yetiştirmek. Geçmiş anneler gününüzü de buradan tekrar kutluyorum. Marmara Koleji ailesi olarak bir annenin dünyayı bile değiştirebileceğini Mustafa Kemal Atatürk’te gördük. Bir Zübeyde Hanım niye bizim okulumuzdan çıkmasın. Çocuklarımızın bulunduğu sınav sürecinde aile olarak sizlerin de desteği var ama biraz daha tolereli sabırlı davranabilirsek, onları strese sokmadan sınava hazırlamalıyız. İnşallah nice nice mezuniyet geceleri düzenlemeyi Allah’ımız nasip etsin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472