banner488

Çine İmam Hatip Ortaokulu’nun tanıtımı yapıldı

Çine İmam Hatip Ortaokulu’nun tanıtımı yapıldı
banner496

Çine’de ilkokul müdür, müdür yardımcılarına ve öğretmelerine yönelik İmam Hatip Ortaokulu tanıtım toplantısı düzenlendi.

İmam Hatip Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen tanıtıma toplantısına Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, ilkokul müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı. 2021-2022 eğitim öğretim döneminde okul tercihi yapacak öğrencilere ne gibi önerilerin yapılması konusunda, İmam Hatip Ortaokullarının fiziksel özellikleri, akademik ve ahlaki açıdan yapılan çalışmaları anlatıldı. Toplantıda konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İmam Hatip Ortaokulunun diğer okullardan bir farkı olmadığını, tüm idareci ve öğretmenlerin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı ve bilinçli bireyler yetiştirmek için emek verdiğini vurguladı.

Ön yargıların ortadan kaldırılması gerektiğini belirten Çine İmam Hatip Ortaokul Müdürü Arif Güngör, “Birlikte yaşama kültürü farklı kültürel kimlikleri olan değişik gurupların bir topluluk içinde varlıklarını sürdürmesidir. Bu nedenle herkes birbirine hiçbir sınır koymadan kabul etmelidir. Herkesin fikirlerini ifade etmesine imkan sağlamak birlikte yaşamak için temeldir. Ön yargılarımızı ortadan kaldırmak için eğitim önemlidir. Biz İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizi ortak fikir ve hedef olarak vatan, millet, bayrak ve Allah ve peygamber sevgisini vermek, anne ve babasına saygılı, tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizi doğru bilgiler aşılamazsak birçok kötü örgütlere ve alışkanlıklara meyil edeceklerdir. Değerli öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerinize okulumuzla ilgili tanıtım yapmanızı istiyoruz. Okulumuzun tanıtımı ile ilgili broşürlerimizi sizlere ulaştıracağız. Ünlü halk ozanımız Yunus Emre ‘Gelin Tanış olalım, işi kolay tutalım, sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz’ diyor. Bu fani dünya da hoş bir seda bırakmaktır amacımız. Toplantıma emeği geçen öğretmenlerimize ve katılım sağladığınız için tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2021, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472