banner488

Çine İmam Hatip öğrencileri Mevlana'yı andı

Çine İmam Hatip öğrencileri Mevlana'yı andı
banner496
Çine İmam Hatip Ortaokulunun öğrencileri düzenledikleri programla Mevlana'yı andı. Program öğrencilerin okudukları Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Çine Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul öğrencisi Sertaç Yıldız’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Mevlana ile ilgili sinevizyon sunumunun ardından ilahi ve şiir okundu. İmam Hatip Ortaokulu müzik öğretmeni Cafer Cem Gülsever ve Mustafa Türkoğlu Ortaokulu müzik öğretmeni Hakan Yüksel’in dinletisiyle devam eden program, Semazen Mehmet Yıldırım’ın ‘İnsan-ı Kamil’e doğru yönelişini ifade eden Sema gösterisi ile son buldu.

Anma programının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Arif Güngör, "Onun ışığında onu örnek alarak, eserlerini okuyarak Onu gönlümüzde yaşatıyoruz. Eğitimciler olarak hepimize iş düşüyor. Mevlana'nın amacı iyi insan güzel insan yetiştirmek. Mevlana işte bunu yapıyor" diyerek, düzenlenen etkinlikte emeği geçen Çine İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Programa katılan misafirlere çıkışta aşure ikram edildi.























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472