banner488

Çine İlçe Halk Kütüphanesi’nden Anlamlı Etkinlik

Çine İlçe Halk Kütüphanesi’nden Anlamlı Etkinlik
banner269

Çine İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve kütüphanelerden yararlanma oranını en üst seviyeye çıkartmak için hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor.

Çine İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığını arttırmak ve kütüphanelerden yararlanmayı en üst seviyeye çıkartma amacıyla ilçede farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Etkinlikler dahilinde Kütüphane yetkilileri çocukların bir çok yazarla tanışması gibi imkanları sağlayarak, ilçedeki okullar ile iletişim kurarak her yaştan öğrenciyi kütüphaneyi gezdirerek, üye olmalarını sağladı. Bu kez de Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenleri ile tarihi değerlere dikkat çekmek için Çine Doğanyurt Mevkiinde bulunan Alabanda Antik Kentinde kitap okuma etkinliği düzenledi. Çine Halk Kütüphane Müdürü Şenay Hızır ve Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cevriye Ayyıldız eşliğinde öğrenciler kitap okudu.

Kütüphane yetkilileri etkinliğe katkı sağlayan öğretmenlere, öğrencilere, rehberlik eden güvenlik görevlilerine ve ulaşımda destek veren Çine Belediyesine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 14:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472