banner488

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mezuniyet ve İftar Coşkusu

banner496
Çine’de 1976’dan beri faaliyetlerini sürdüren Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen iftar programda hem mezuniyet hem de iftar coşkusu yaşandı.

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet ve iftar programında Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, İlçe Şube Müdürü Yıldıray Demir ve Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay, aileler, öğrenciler, öğretmenler ve mezun olan öğrenciler bir araya geldi. Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde organizasyonu gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim öğretim yılsonu mezuniyetlerini kutlamanın sevincini yaşarlarken, törene katılan yüzlerce davetli ile iftar programını birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Davetliler, İlçe Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde iftar yemeğinden sonra dua etti. Mezun olan öğrenciler Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okul müdürü Ahmet Bakırcı konuşmasını yaptı. Çine Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olan öğrencilere diplomaları sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

Düzenlenen programda okul müdürü Ahmet Bakırcı, "Bugünün özel bir anlamı var çünkü kuruluşumuzun 41.yılında yeni mezunlarımızı vermenin sevincini yaşıyoruz. 4 yılın sonuna geldiğimiz bu gün sevdiklerinizle hem mutluluğunuzu hem de sevincinizi paylaşın. Sizleri Çine Anadolu İmam Hatip mezunu olarak topluma ve hayata kazandırmanın huzurunu yaşıyoruz. Toplumda bir imam hatipliyi en iyi şekilde temsil edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Bundan sonra da okulumuza sahip çıkın, vatana, millete, bayrağa, dinimize, diyanete sahip çıkın. Vatanını, milletini seven, milli, manevi değerlerine sahip çıkan, dinine diyanetine bağlı, ezan ve bayrak sevdalısı, ana babasına saygılı, hürmetli ve topluma faydalı imamlı gençlik demektir. Sevgili Veliler; Bu gençlerimizi artık size emanet ediyoruz. Onlarla iyi geçinin, anlamaya çalışın. Bu gençler sizin, bizim, hepimizin gururu, onlarla gurur duyun. Onlara sarılın, onlar sizin bir parçanız. Sizleri tebrik ederim iyi ki böyle çocuklarınız var. Kurulduğu günden bugüne kadar bizlerin yetişmesine vesile olan tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, tüm mezunlarımıza ve mensuplarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu sene okulumuzdan 49 öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.






























Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472