banner480

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyeti ve İftar Yemeği

Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyeti ve İftar Yemeği
banner269

Çine İmam Hatip Lisesi 43. Yılında, mezun olan öğrencilere mezuniyet töreni ve geleneksel iftar yemeği programı düzenlendi.

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılında 36 öğrenci mezun eden Çine İmam Hatip Lisesi’nde mezuniyet töreni ve iftar yemeğin okul bahçesinde düzenlendi. Programa, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Müftüsü Mehmet Atay, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrencilerimiz katıldı. Program, okul öğrencisi tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Ardından okul müdür vekili Ali Yılmaz konuşmasını yaptı. Mezuniyet töreni iftar yemeği sonrasında mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atılmasıyla sona erdi. Mezun olan öğrenciler tebrik edilerek üniversite ve iş hayatlarında başarılar dilendi.

Tüm katılımcılara teşekkür eden Ali Yılmaz öğrencilerine şunları söyledi; “Okula ilk başladığınız günden bugüne değin eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Sizden sahip olmanızı istediğimiz üç şey birincisi sağlığınız, ikisini mutluluğunuz, üçüncüsü ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil, iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. İnanıyorum ki; Sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş, uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472