banner488

Başkan Tosun, “15 Okuldan Bir Tanesi Çine’de”

Başkan Tosun, “15 Okuldan Bir Tanesi Çine’de”
banner496

Adalet Kalkınma Partisi Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, LGS nitelikle okullar kılavuzunun açıklandığını belirtti. Tosun, öğrencilere müjdeyi verdi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, 2018 yılında Liseye Geçiş Sistemi olan eğitim sisteminde nitelikli okullar kapsamında Aydın’da 15 okulun içerisinde Çine’den de bir okulun bulunduğunun müjdesini verdi.

2018 Liseye Geçiş Sistemi (LGS) Nitelikli Okular kapsamında açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “2018 yılında LGS Liseye Geçiş Sistemi Nitelikli Okular Listesi ve Kılavuzu Yayınlandı. Madran Anadolu Lisesi nitelikli okullar arasında açıklandı. Aydın genelinde 15 tane nitelikli okulların içerine ilçemizde bulunan Madran Anadolu Lisesi de dahil olmuştur. LGS - TEOG sınavının kaldırılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir liseye öğrenci yerleştirme sisteminin yeni adı Liseye Geçiş Sistemi olan LGS’yi eğitim sistemiyle gerçekleştirilecek. Emeği geçen Milli Eğitim Bakanlığımıza, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Mehmet Erdem’e, Abdurrahman Öz’e ve Mustafa Savaş’a başta olmak üzere Milli Eğitim Aydın İl Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na, ve İlçe Milli Eğitimimize teşekkür edeyoruz. Çinemize hayırlı olması dileğiyle” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 23:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472