banner480

Başkan Dinçer’e, Öğrencilerden Teşekkür

Başkan Dinçer’e, Öğrencilerden Teşekkür
banner269

Çine’de LGS sınavında başarılı olan ve Çine Belediyesi tarafından ödüllendirilerek Balkanlara giden öğrenciler tatil dönüşü Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e teşekkür ziyaretinde bulunan Saliha Sena Yıldız, Emre Yıldırım ve Hakan Salih Kaya, tatilin çok güzel geçtiğini, Balkan Ülkelerinin çok güzel olduğunu, bu imkanı sağladıkları için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür ettiklerini söylediler.

Eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Dinçer, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerimizin moral depolaması bizleri daha da sevindirdi. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim, çok güzel eğlenmişler ve Balkan ülkelerini dolaşmışlar. Çine Belediyesi olarak eğitim projelerinin her zaman yanındayız. Yeni eğitim öğretim yılında da başarılı öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla ödüllendireceğiz, Çine’nin eğitim seviyesi ne kadar yükselirse o kadar büyür ve gelişiriz, daha güzel yarınlar için eğitime desteğimiz devam edecek” dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472