banner488

Akçaovalı Minikler ‘Trafik Dedektif Kimlik Kartına’ Sahipler

Akçaovalı Minikler ‘Trafik Dedektif Kimlik Kartına’ Sahipler
banner269
Akçaova İlkokulu Anasınıfı öğrencileri,  ‘Okulumla Sosyalleşiyorum’ projesiyle, çeşitli meslek guruplarını tanımak için kurumları ziyarette bulundular.

Akçaova İlkokulu olarak, minik öğrencilere meslek dalları hakkında çeşitli eğitim etkinlikleri düzenlenmesinin yanında, çocukların gezerek ve görerek daha iyi anlayabileceği ve kendilerine olan özgüvenlerinin artacağı düşüncesiyle, ‘Okulumla Sosyalleşiyorum’ projesi hazırlandı. Proje kapsamında çocukların meslekleri yakından tanımaları, ilgi ve yeteneklerini keşfetmek amaçlanıyor.

Akçaova İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin, ‘Okulumla Sosyalleşiyorum’ projesi kapsamında Akçaova İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Topdemir, Anasınıfı öğretmenleri Şerife Demirbaş ve Esra Ulus’un eşliğinde ilk ziyaretlerini Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiler. Minik öğrencileri Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları tarafından karşılandı. Çine Emniyet binasındaki bölümleri gezen öğrencilere yetkili polisler tarafından yapılan görevler ile ilgili bilgiler verildi. Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, öğrencileri makamında ağırladı. Yurtseven, mesleğini tanıtarak minik öğrencilerin sorularını yanıtladı. Minik öğrencilere ikramlarda bulunularak, onlar için hazırlanmış ‘Trafik dedektif kimlik kartı’ ve hediyeler taktim edildi. Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, öğrencilere Emniyet Müdürlüğüne ait araçları da tanıtılarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

Minik öğrencilerin ikinci durakları Çine İtfaiye Merkezi oldu. İtfaiye erleri tarafından karşılanan öğrenciler itfaiye gezdirildi. Merak ettikleri soruları cevaplayan yetkililer meslek hakkında bazılarını uygulamalı olarak miniklere anlattı.





































 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 04:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472