banner488

Akçaova İlkokulu’nda 5. Geleneksel Okul Öncesi Şenliği

Akçaova İlkokulu’nda 5. Geleneksel Okul Öncesi Şenliği
banner496

Akçaova İlkokulu tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik hazırlanan ve bu yıl 5. düzenlenen geleneksel okul öncesi şenliği okul bahçesinde yapıldı.

Akçaova İlkokulu tarafından düzenlenen etkinlikte ilk gün ailemle atölyeleri keşfediyorum la başlayan şenlik bir hafta boyunca devam etti. Okul bahçesine kurulan şişme oyuncak parkı ve kermes, çılgın şapka tasarım defilesi ve annemle yarışıyorum adı altında çocuklar dolu dolu, neşeli saatler geçirdi. Okul bahçesinde bu yıl 5'ncisi yapılan şenliklerde, velilerde çocuklarını yalnız bırakmayarak onların bu mutlu günlerinde yanlarında oldu. Şenliklerin sonunda tüm okul öğrencilerine, okul idaresi ve aile birliği tarafından mangal partisi düzenlendi. Öğretmenleri mangalda pişirdiği köfteleri çocuklar doyasıya yedi. Etkinliklere, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve veliler katıldı.

Okul müdürü Seyfettin Çelik, geleneksel hale getirdikleri okul şenlikleri düzenlediklerini ifade ederek, “Geleneksel olarak bu yıl 5'ncisini düzenlediğimiz okul öncesi şenliklerinde öğrencilerimizin daha çok sosyal aktivitelerde yer almaları gerektiğini düşünüyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerinin yanında sosyal etkinlikler ve oyunlarla büyümesi gerektiğini unutmamalıyız. Düzenlediğimiz bu etkinliğin amacının okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak ve okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmektir. Tüm çocuklarımıza eğitim ve öğretimin yanı sıra her türlü hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472