banner488

Akçaova Anadolu Lisesi Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrenciler, mezuniyet gecesi ve fotoğraf çekimi istemedi!

Akçaova Anadolu Lisesi Öğrencilerden Örnek Davranış
banner496

Akçaova Anadolu Lisesi son sınıfta okuyan öğrenciler, mezuniyet gecesi ve fotoğraf çekimi yerine Çocuk Esirgemedeki çocuklara oyuncak hediye etti.

Akçaova Anadolu Lisesi son sınıfta okuyan öğrenciler, okul müdürü Burak Seven ve öğretmenlerine bu sene sonunda mezuniyet gecesi ve fotoğraf çekimi yapmak istemediklerini, burada harcanacak parayla Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklara oyuncak almak istediklerini ilettiler. Okul müdürü Seven, öğrencilerinin bu örnek davranışı üzerine gerekli izinleri aldı. Okul müzik öğretmeni Gülşah Canbaz’ın organizesi ve öğretmeleri birlikte, Akçaova Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Aydın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklar ile bir araya geldi. Birlikte kahvaltı yapılarak öğrenciler ve çocuklar oyunlar oynadı ve öğrenciler çocuklara aldıkları oyuncakları hediye etti.

Öğrencilerin bu davranışından mutlu olduğunu belirten Okul müdürü Burak Seven, “Öğrencilerimizin isteği üzerine, her iki tarafın mutluluklarına köprü olmaya çalıştık. Öğrencilerimin bu davranışı beni ve diğer öğretmenlerimizi hem duygulandırdı, hem de gururlandırdı. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu gibi örnek davranışların her yerde olması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Akçaova Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ise çağrıda bulunarak herkesin mutlaka Çocuk Esirgeme Kurumlarını ziyaret etmelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 09:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472