banner488

Efeler Belediye Başkanı Atay, “Gündemi sabun köpüğü haberlerle meşgul etmeyin”

Efeler Belediye Başkanı Atay, “Gündemi sabun köpüğü haberlerle meşgul etmeyin”
banner269

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, basın bayramında yapılan haberlerle ilgili basın açıklaması yaparak, “Bazı gazeteci görünümlü kalemşorlarin bundan sonra kalemşorlüğü bırakıp doğruları aktaran erdemli bir habercilik anlayışını benimsemelerini ümit ederim” dedi.

Basın açıklamasında Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay şunlara yer verdi; “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili olarak bir takım medya organizasyonlarında şahsım aleyhinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Haberlerin konusunu oluşturan mevzubahis kahvaltılı toplantı Efeler Belediyemize ait Menderes Park’ta belediyemizin destekleriyle düzenlenmiştir. Bugüne kadar davet edilmediğim hiçbir toplantıya icabet etmediğim kamuoyunca bilinmektedir. Gündemi bu tip sabun köpüğü haberlerle meşgul etmek; ne temiz, objektif, tarafsız habercilik anlayışını yansıtmaktadır ne de haberi yapanların varmak istedikleri maksada ulaşmalarını sağlayacaktır.

Bu vesile ile kalemini; para, çıkar ve hiçbir menfaat karşılığı satmayan, işini layığı ile yapan, tarafsız, objektif gazetecilerin Basın Bayramı’nı tekrar tebrik ederim. Basınımız için bu önemli tarihin bir milat olmasını ve bazı gazeteci görünümlü kalemşorlerin bundan sonra kalemşorlüğü bırakıp doğruları aktaran erdemli bir habercilik anlayışını benimsemelerini ümit ederim.

Doğru bilgileri yansıtmayan söz konusu haberi yapanlar hakkında hukuki süreci başlatacağımızı kamuoyunun bilgilerine arz ederim.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472