banner480

Harem Sırlarını Duyunca Şok Olacaksınız

Kaddafi'nin pek çok sapıklığı içeren cinsel yaşamının detayları gün ışığına çıktı.

Harem Sırlarını Duyunca Şok Olacaksınız
banner269
Geçen yıl öldürülen Libya diktatörü Muammer Kaddafi'nin garip alışkanlıkları ve tavırları pek çok kez basına yansımıştı. Bu haberlerden bazılarında Kaddafi'nin cinsel hayatına dair iddialar da vardı. Ancak ilk olarak diktatörün, pek çok sapıklığı içeren cinsel yaşamının detayları gün ışığına çıkıyor, hem de bizzat bunları yaşayan bir kurbanın ağzından.

Fransa'da geçen hafta yayınlanan bir kitap, küçük bir kızken zorla Kaddafi'nin haremine alınan bir seks kölesinin yaşadıklarını aktarıyor. Fransız gazeteci Annick Cojean'in yayıma hazırladığı kitap, Seruya'nın yaşadıklarını anlatıyor.

ÇOCUKLUĞUN ÇALINDIĞI GÜN

Kitapta anlatılanlara göre 15 yaşını yeni bitirmiş olan Seruya'ya, bir gün sonra okullarını ziyaret edecek olan Kaddafi'ye çiçek takdim etme görevi verilmiş. Bunu ilk duyduğunda kendisi için büyük bir onur olduğunu sanan Seruya, şimdi o günü çocukluğunun çalındığı gün olarak anıyor.

Küçük kız çiçeği uzattığında Kaddafi başını okşamış. Seruya, bunun mahyetine "bu kızı istiyorum" anlamına gelen bir işaret olduğunu çok sonra öğrenmiş.

Bir gün sonra üniforma giymiş bir kadın, annesinin Sirte'de işlettiği kuaföre gelerek kızının bir başka tören için davet edildiğini söylemiş. Elbette, ailesinin buna karşı gelme ihtimali bulunumuyordu.

Bu emirden sonra Seruya hazırlanmış ve Kaddafi'nin yatak odasına götürülmüş. Ancak, kendisi ile birlikte Betmatik olmaya çalışan Kaddafi'ye direnmiş. Kadadfi bunun üzerine, Mebruke adında bir kadını çağırarak "bunu eğit ve sonra tekrar getir" demiş. Bir gün sonra tekrar odaya götürülen Seruya, tekrar direnmiş ancak Kaddafi'nin tecavüz etmesini engelleyememiş.

"ERKEKLERE DE TECAVÜZ EDİYORDU"

Seruya, daha sonra da tecavüzlerin sürdüğünü, bazı zamanlarda Kaddafi'nin birden fazla kızla birlikte olduğunu anlattı. "Her gün bir kız istiyordu" diyen Seruja, seks köleliğine zorlanan kızlardan bazılarının yaşının sadece 13 olduğunu, devrik Libya liderinin, genç erkeklere de tecavüz ettiğini ve buna şahit olduğunu söyledi.

Kitapta, 17 yaşındaki Hüda adlı bir kızın, hapiste olan erkek kardeşinin öldürüleceği tehdidiyle Kaddafi ile birlikte olmaya zorlandığı da ileri sürüldü. Libyalı bakan ve generallerin eşlerinin ve kızlarının da Kaddafi ile birlikte olaya zorlandığı da kitapta yer alan iddialardan bazıları.

"KADIN KORUMALAR ASLINDA KADDAFİ'NİN SEKS OYUNCAĞIYDI"

Kitabın yazarı Annick Cojean, Kaddafi'nin çevresindeki kadın korumaların da aslında birer 'seks kölesi' olduklarını ileri sürdü. Kaddafi'nin Mali'ye yaptığı bir ziyaret sırasında Seruya'ya da askeri üniforma verilmiş, "ciddi görünmesi ve dikkatli olması" konusunda uyarılmış.

Kaddafi, şu an hayatta olmasa da yıllarca seks kölesi olmaya zorlanan pek çok kadının konuşmaya hâlâ korktuğunu söyleyen Seruya, kendisinin de bekaretini evlilik dışında kaybettiği için erkek kardeşleri tarafından öldürülmekten korktuğunu söylüyor. Bununla birlikte, şimdi 23 yaşında olan Seruya, seks kölesi olarak yaşadığı 5 yılı mahkemede de anlatmaya hazır olduğunu belirtiyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2012, 06:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472