banner488

Çine’de çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkardı

Çine’de çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkardı
banner496

Çine Belediyesi tarafından Kuvayi Milli Park’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Çine Belediyesi tarafından Kuvayi Milli Park’ta organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanması için bir dizi etkinlik düzenlendi. Binlerce çocuğu sevindiren programa Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük ve Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut katıldı. Etkinlikte, unutulmuş oyunlar geleceğin kahramanları ile şişme oyun parkı, yüz boyama, çuval oyunu gibi birbirinden güzel yarışlar düzenledi. Çocuklar gün boyunca unutulmuş masal kahramanlarıyla birlikte, yüzlerini boyatarak kendileri için hazırlanmış olan şişme oyuncaklarda bayramın tadını doyasıya çıkardı. Etkinlik saygı duruşunda ve İstiklal Marşı ile başladı. Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük’ü çocukların bayramını kutlayan konuşmanın ardından sahnede yer alan gösteriler alkış topladı. Aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük’e teşekkür etti.

Etkinlikti çocuklarla yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayan Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, “Pandemi yasakları nedeniyle iki yıldır mobil ve online etkinliklerle kutlanmak zorunda kaldığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için böyle bir eğeleneceği özlemişiz. TBMM'nin kuruluş yıldönümü, aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ilk ve tek olarak tüm dünya demokratik, layık Türkiye Cumhuriyetine armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Tüm ailelere katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın her birine mutlu güzel yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2022, 22:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472