banner488

Perihan Abla’da, Çine Ticaret Lisesi 44. Yıl buluşması

Perihan Abla’da, Çine Ticaret Lisesi 44. Yıl buluşması
banner269

Perihan Abla Restoran’da, Çine Ticaret Lisesi 1978 yılı mezunları düzenlenen yemek programında bir araya gelerek eski günleri andı.

Çine Ticaret Lisesi 1978 yılı mezunları Kavşit’te Perihan Abla Restoran’da Coşkun Aydoğdu, Kenan Mutlu, Edebiyat Öğretmeni Fevzi Dinçer ve Kadir Yıldız’ın düzenlediği etkinliğe emekli öğretmen Yıldız Kandemir ve mezun olan öğrenciler katıldı. Bir araya gelmenin verdiği sevinçle mezunlar bol bol muhabbet ederek eski yılları yad ettiler. Mezunlar, Perihan Abla Restoran genç işletme sahibi Ergin Efe Yıldız’ı hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, servis, hizmet ve çok iyi lezzetlerle muhteşem ağırlanmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Çine Ticaret Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fevzi Dinçer, " Yıllarca bir arada olduğumuz arkadaşlarımızla yine beraber olmak geçmişi anlamak belirli yaş sonrası insanlar için çok büyük bir özlem. O günleri gerçekten özlüyoruz. O günleri tekrar anımsamak ise bizi bir yandan da mutlu ediyor. Bu özlemi giderme konusunda başarılı olanlardan olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2022, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Coşkun AYDOĞDU
Coşkun AYDOĞDU - 2 yıl Önce

Mezuniyetimizin 44.yılını PERİHAN ABLA RESTORANINDA kutlamaktan çok memnun kaldık. Yemekler, mezeler, hizmet çok çok iyiydi. Manzara ve restoranın konumu ve güzelliği süperdi.
Katılan tüm arkadaşlar da memnuniyetini açık açık söylediler. Ben bu buluşmaya "HASRET KALDIK" adını vermiştim, gerçekten hasret giderdik. Katılan tüm arkadaşlara, bize ev sahipliği yapan PERİHAN ABLA RESTORANI'na çok teşekkürler.

SIRADAKİ HABER

banner472