banner488

Muhtar İçöz’den, Kahraman İlkokuluna Yılsonu Pikniği

Muhtar İçöz’den, Kahraman İlkokuluna Yılsonu Pikniği
banner496

Kahraman Mahalle Muhtarı Taner İçöz, 2021-2022 eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesi dolayısı ile Kahraman İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri piknikte bir araya geldi.

Çamlık Mevkiinde organize edilen etkinlikte öğrenciler pikniğin vazgeçilmezi olan mangal eşliğinde aynı sofraya oturdular. Açık havada muhtarın ikramlarını hep birlikte afiyetle yediler, oynadılar, şarkılar söylediler.

Kahraman Mahallesi Muhtarı Taner İçöz, uzun zamandır planladıkları bu pikniğe katılım gösteren öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, geleceğin aydınlık umudu olan çocukların ve onları yetiştiren kıymetli öğretmenler ile beraber bu etkinlikte yer almanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Bu tarz etkinliklerin çocukların kaynaşması, birlik ve beraberliği açısından önemli olduğunu vurgulayan Kahraman İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Abbak, yoğun geçen bir yılın ardından bu pikniğin kendilerine iyi geldiğini söyledi. Abbak, “Bu etkinliğimizde ve okulumuzun diğer etkinliklerinde her zaman destek olan Mahalle Muhtarımız Taner İçöz'e teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 15:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472