banner480

Milletvekili Süleyman Bülbül Esnaf Odası başkanını ziyaret etti

Milletvekili Süleyman Bülbül Esnaf Odası başkanını ziyaret etti
banner269

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Av. Süleyman Bülbül, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, hem de dert ve sorunlarını dinledi.

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, bir süre önce yapılan olağan genel kurullarda tekrar seçilerek görevine devam eden Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Milletvekili Bülbül’e, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, Olgun Balcı ve partililer eşlek etti. Milletvekili Süleyman Bülbül ve beraberindekiler ziyarette oda başkanı ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, aynı zamanda odaların ve üyelerinin yaşadığı sıkıntılar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Bülbül, oda başkanlarından dinledikleri sıkıntıları CHP genel merkezine ileteceklerini ifade etti.

Oda Başkanı Metin Uyar ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Bülbül, “Her türlü sorun ve talebinizde bize ulaşabilirsiniz” dedi. Başkan Uyar da ziyaret için CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve beraberindeki partililere teşekkür etti.

Milletvekili Bülbül, oda ziyaretinden sonra çarşı esnafını gezip, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ayrıca şehit ailelerine de ziyarette bulunan Bülbül, her zaman her konuda ailelere yardımcı olacağını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472