banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Töreni

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nde Mezuniyet Töreni
banner496

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sonunda, son sınıf öğrencisi için temsili diploma dağıtım töreni düzenledi.

Çine Belediye Havuzlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan açılış konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından okul birincisi Neriman Okuyan tüm öğrenciler adına kütüğe ismini çaktı. Son sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenlerinin ellerinden temsili olarak diplomalarını aldılar. Sınıf başkanları yılsonu pastasını tüm arkadaşları adına kesti. Törenin sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Temsili diploma töreni, öğrencilerin çalan müziğe uyarak dans etmeleri ve eğlenmeleriyle sürdü.

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi diploma törenine son sınıf öğrencilerinin aileleri, arkadaşları ve okulun öğretmenleri katıldı.

Okul Müdürü Alkan konuşmasında, “Okula ilk geldiğiniz günden bu güne kadar sizleri daha iyi yetiştirmek, vatana ve millete hayırlı bireyler olarak kazandırmak ortak hedefimiz oldu. Bundan sonraki öğrenim hayatınızda sorumluluklarınız daha fazla olacak. Çünkü burada öğrendiklerinizi her anlamda aşarak çoğaltacak ve yeni bilgilerle ve yaşantılarla karşılaşacaksınız. Biz sizlerin bu çabayı göstereceğinize ve başaracağınıza eminiz. Vatanınız, aileniz ve kendiniz için hedefleriniz ve idealleriniz olsun. Sevdiğiniz, yeteneğinize uygun bir meslek edinmek için çaba gösteriniz. İnsan ilişkilerinde her zaman sevgi ve saygıyı temel alınız. Unutmayınız ki para, ün veya kariyer her şey değildir. Önemli olan güzel duygular, iyi ve dürüst bireyler olmaktır. Sizleri okulumuzdan uğurlarken ben ve tüm öğretmen arkadaşlarım sizlere sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472