banner488

Madran Anadolu Lisesi öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları resimleri sergiledi

Madran Anadolu Lisesi öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları resimleri sergiledi
banner496

Madran Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı resimler görücüye çıktı. Öğrencilerin görsel sanatlar öğretmeleri Elvan Kacar himayesinde yaptığı resimler, protokol üyelerini hayran bıraktı.

Madran Anadolu Lisesi öğrencilerinin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde Görsel Sanatlar dersinde öğretmenleri Elvan Kacar rehberliğinde yapmış oldukları akrilik boya tekniğiyle tuval çalışmalarından oluşan resim sergisi okulun TÜBİTAK etkinlikleriyle birlikte görücüye çıktı. Çine Madran Anadolu Lisesi okul içerisinde sergilenen resimleri, Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar, Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır ve katılımcılar tarafından çok beğenildi. Görsel Sanatlar Öğretmeni Elvan Kacar tarafından sergideki eserler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Elvan Kacar, “Büyük Önder Atatürk ‘ün dediği gibi ‘Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek’ Görsel Sanatlar dersimizin amacı olmuştur Atatürk’ün ışığında ilerleyen tüm öğrencilerimin ellerine sağlık, Okul müdürümüz Bayram Cesur’a, idarecilerimize ve öğretmenlerimize, öğrencilerimizle sanatsal etkinliklerimizde destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2022, 22:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472