banner488

İş İnsanı Muhammet Demir, personeliyle geleneksel tatilde buluştu

banner496

Çine’de maden sektöründeki öncü firmalardan olan EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Muhammet Demir, şirket bünyesindeki personelini tatile götürdü.

Çine’de sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle ilçede yaşayanların büyük takdirini toplayan ve sendikalı yaptığı işçileriyle de her yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde birlikte tatil yapan İş İnsanı Muhammet Demir, pandemi nedeniyle bir yıldır ara verilen beş yıldızlı otel tatilini bu yıl 300 personelin katılımıyla gerçekleştirdi. Kuşadası’ndaki beş yıldızlı bir tatil köyünde işçilerini aileleri ve çocuklarıyla birlikte ağırlayan İş İnsanı Demir, Anneler Günü’ne denk gelen günde kadın personeline de tek tek gül dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı.

“Hep Birlikte Daha Güzel Günler Göreceğiz”

Emekçi dostu uygulamalarıyla personelinin gönlünde taht kuran İş İnsanı Demir, Ramazan Bayramı’nın ardından gerçekleşen tatilde, işçileriyle birlikte moral depoladı. Bir günlüğüne tatil köyünde ağırladığı personelinin mutlu günlerinde yanlarında da olarak beraber vakit geçiren İş İnsanı Demir, yaptığı açıklamada, “Yine 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tüm işçilerimiz, aileleri ve çocuklarıyla hep birlikteyiz. Uzun yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz bu kutlamaya, pandemi nedeniyle geçen sene ara vermek zorunda kalmıştık. Bu sene tekrar başladık. Bu organizasyonu, bir yıl boyunca çalışan, ekmeklerini alın terlerini dökerek helaliyle kazanan işçilerimizi kısa bir tatille de olsa hep birlikte aileleriyle mutlu mesut bir gün yaşatmak için gerçekleştirdik. İşçi ve işverenin dost olduğu, birlikte üretime katkı sağladığı, birbirleriyle düşman olmadığı, elbirliğiyle üretimi artırarak, hem ülke hem de aile ekonomisine katkı sağladığı ortada. Biz personelimizin evlerine helal lokma götürmek için verdiği mücadelelerine ufakta olsa bir teşekkür etmek istedik. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, genelde meydanlarda işçileri, işverene ve devlete adeta düşman ederek kutlamaya çalışmanın tam aksine, işçi ve patronların kardeş olduğunu göstererek, birlikte çok daha güzel günler göreceğimiz inancı içerinde gerçekleşecek kutlama etkinliklerimizle daha da anlamlı kılmaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2022, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472