banner488

Çineli miniklerin hayalleri gerçek oldu

Çineli miniklerin hayalleri gerçek oldu
banner496

Öğretmen Fatma Öz Anaokulu öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107 Yılı Kutlamalarında Çine İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.

Öğretmen Fatma Öz Anaokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri kapsamında öğrenciler, öğretmenlerine ‘Şehitler için yaptıkları resmi bahçede toprağa gömseler şehitleri görüp göremeyeceklerini” sordular. Bunun üzerine öğretmenler İlçe Jandarma Komutanlığı’na gezi düzenledi. Öğrencileri için unutmaz bir anıya dönüşen günde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Soydan Hekim ve diğer personeli öğrencileri karşıladı. Çocuklar karakolu gezdi. Askerler ile tanıştırarak jandarmaya ait araçların görevleri hakkında küçüklere bilgiler verildi. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Soydan Hekim, askerlerin görevlerini ve onların neden askerlik yaptığı anlattı.

Yaptıkları resimleri jandarma mensuplarına veren öğrenciler akıllarında ki soruları sordular. Jandarmanın araçlarına da binen miniklerden bazıları ileride asker olmak istediğini söyledi, bazıları ise hayallerinin gerçek olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472