banner488

Çine’de MHP’nin “Adım adım 2023” aydınlanma toplantısı yapıldı

Çine’de MHP’nin “Adım adım 2023” aydınlanma toplantısı yapıldı
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından başlatılan "Adım adım 2023" programı kapsamında ilçe ilçe aydınlanma toplantısı Çine’de gerçekleştirildi. 2023 seçimlerine doğru yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantıda; bir sonraki genel seçimlerde, MHP'nin meclis içindeki milletvekili sayısının tarihte görülmemiş oranda arttırılması gerektiğinin vurgusu yapıldı.

Çine Köfteci Enişte’de gerçekleştirilen toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MYK üyeleri Deniz Depboylu, Ahmet Savaş Çolak, Burak Pehlivan, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş, Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, Akçaova Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, MHP il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar, STK temsilcileri, Sendika Temsilcileri ve partililer bir araya geldi. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç tüm katılanlara teşekkür etti.

Toplantıda açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç yaptı. 2023 ’e büyük bir hassasiyetle hazırlık yaptıklarını belirterek konuşmasına başlayan Oluç; “Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere gücümüzü arttırarak çalışıyoruz. Bugüne kadar hemşehrilik biliciyle vatandaşlarımızla kurduğumuz gönül birliğini daha da güçlendireceğiz. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü tesadüflere bırakamayız” dedi.

Önce bölge istişare toplantılarıyla, ardından 81 il merkezinde devam eden ziyaretlerin, adım adım 2023 ilçe ilçe aydınlanma toplantılarıyla devam ettiğini belirten MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu konuşmasında; MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kamuoyuna açıkladığı 5 stratejik hedefle ilgili bilgiler verdi. Osmanağaoğlu, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Çine’deki her kardeşime her dava arkadaşıma Çineli hemşehrilerime kucak dolusu saygı ve selamlarını ilet. Bu güzel günde bizi bir araya getiren Allah’a şükürler olsun. Önümüzdeki süreçte daha sık beraber olacağız. Geçen hafta Diyarbakırdaydım. Sezai Karakoç müzesini gezdim. Teröristler ve bölücüler ile beraber olan insanlara tarih hiçbir zaman geçit vermedi ve hiçbir zaman geçit vermeyecek. Sezai Karakoç şöyle diyor; Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak, tarih susmayacak. Tarih sussa, hakikat susmayacak. Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar. Bu güzel kahvaltıyı organize eden MHP Çine İlçe Başkanımız Kazım Oluç Bey’e ve herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Aygün dualarla anıldı

MHP’li heyet ardından Çine’nin Karakollar Mahallesi’nde yaşayan Bingöl Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde eğitim bürosundan eğitim alanında gerçekleşen patlamada şehit olan özel hareket polisi Necati Aygün’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit Aygün dualar ile anıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2022, 18:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472