banner488

Çine Madran Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını Açtı

Çine Madran Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını Açtı
banner269

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 2021 döneminde başvuruları kabul edilen TÜBİTAK Bilim Fuarları belirlenen takvim çerçevesinde okullarda tarafından düzenlenmeye başlandı. Bu kapsamda, Çine Madran Anadolu Lisesinin 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı öğrenciler açtı.

Çine Madran Anadolu Lisesi okul bahçesinde, 100 öğrenci ve 21 danışman öğretmenin rehberliğinde hazırlanan araştırma ve uygulamalardan oluşan 21 projenin sergilendiği fuarın açılışı, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’ın isteği üzerine projede görev alan öğrenciler tarafından kurdele kesimi ile açıldı. Bilim Fuarına, Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar, Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İyi Parti İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Böyle etkinlikler bizler için değil çocuklarımız için diyen İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, TÜBİTAK Bilim Fuarında görev alan öğrencilere tek tek makas vererek, “ Öğrencilere, sizlerin emekleri. Öğrencilerimiz açılışı yapsın” dedi. Açılış sonrası sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlarda İlçe Kaymakamı Erdoğan’a ve katılımcılara öğrenciler projelerini tanıttı. Projelerle yakından ilgilenen Kaymakam Erdoğan, fuarların hazırlık, başvuru ve düzenlenmesinde süreçlerinde emeği geçen okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472