banner488

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası yarın seçime gidiyor

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası yarın seçime gidiyor
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası genel kurulu yarın yapılacak seçimle başkanını belirleyecek. Mevcut Başkan Metin Uyar Esnaf Odası seçmenine seslenerek, sahada ekibi ile birlikte gezdiklerini şimdi ise konuşma sırasının esnaflarda olduğunu söyleyerek tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.

2 adayın yarışacağı Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2022 yılı genel kurulu, 22 Mart 2022 Salı günü Çine Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek. 3. dönem Çine Esnaf Odası Başkanı görevinde bulunan mevcut Başkan Metin Uyar ile Ali Örter başkanlık için yarışacak. Çine Esnaf Odasında bin 789 üyeden bin 706 seçmen oy kullanacak. Kazanan aday 4 yıllığına (2026 yılına kadar) Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütecek.

Başkan Metin Uyar; “Üç dönem önce hizmet etmek için bu yola çıktık. Görev süremiz içerisinde bütün esnafımız ile gönül bağı kurduk. Hepimiz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Yeniden hizmet etmek için bu dönemde tekrar aday olduk ve kadromuzu ona göre oluşturduk. Geniş kapsamlı saha çalışmamızda esnaflarımızı dinledik. Çine’nin bir ucundan bir ucuna gezerek esnaflarımızın fikirlerini oylarından daha kıymetli olduğunu ifade ederek, desteklerini istedik. Üyelerimiz yarın bizi tercih ettikleri zaman ben ve yönetim kurulu üyelerimiz hizmetlerimize devam edeceğiz. Tüm esnafımıza kongremiz hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Metin Uyar’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Levent Bağdatlı, Münir Güleç, Mehmet Sezer, Erçin Karabulut, Eyüp Kuş, İlhan İri, Gökhan Özpala, Mutlu Aktaş, Tuğrul Tosun, Hasan Yıldız ve Erkan Gökaslan

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472