banner488

Çine Esnaf Odası, Bertuğ Oto Yol Yardım protokol imzalandı

Çine Esnaf Odası, Bertuğ Oto Yol Yardım protokol imzalandı
banner496

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan Bertuğ markası ile otoyol yardım hizmetine başladı. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile imzalanan protokol ile esnafa yüzde 20 indirimli hizmet sunulacak.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar’ı makamında ziyaret eden Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan esnaf için yüzde 20 indirimli hizmet sunmak için protokol imzaladı. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Bertuğ Oto Yol Yardım arasında imzalanan protokol ile Oda’ya kayıtlı esnaf oto yol yardım hizmetinde yaralanabilecek.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar hizmetlerinden dolayı Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan’a teşekkürlerini ileterek; “Murat kardeşimiz yemcilik ve sütçülük hizmetlerinin yanı sıra ilçemize hizmet için oto yol yardımlarına başladı. Bu hizmet kapsamında Oda üyesi esnafımıza da yüzde 20 indirim imkânı sundu. Bu hizmetlerinden ve biz esnaflara tanımış olduğu imkanlardan dolayı Murat kardeşimizi kutluyoruz. Çine’ye hizmet edenin elini değil ayağını öperiz. Her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472