banner488

Çine Elit Genç Özel Eğitim Kursu törenle açıldı

Çine Elit Genç Özel Eğitim Kursu törenle açıldı
banner269

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağılı Çine Elit Genç Özel Öğretim Kursu törenle açıldı. Elit Genç Özel Öğretim Kursu Kurucusu Eğitimci Nihal Yılmaz Gürkaş, “Birey başlatır, birlik büyütür” dedi.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren, başarıyla yüzlerce öğrenciyi hayallerindeki üniversitelere kazandıran Elit Genç Özel Öğretim Kursu Çine’de 2. Şubesini Çinelilerin yoğun katılımı ile düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşe Aktaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, okul müdürleri ve öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Çine Elit Genç Özel Öğretim Kursu Kurucusu Eğitimci Nihal Yılmaz Gürkaş’ın açılış konuşmasının ardından kurdele kesimini protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Herkes kendi talihinin mimarıdır diyen Gürkaş açılış konuşmasında şunları söyledi; “Elit ailesi olarak 2022-2023 öğretim yılında Çine’de bir şube açmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aydın bölgesinin eğitimine ne kadar çok önem verdiğini biliyoruz. Bu sebeple çıktığımız yolun meşakkatli ve bir o kadar da zevkli olduğunun bilincindeyiz. Bu yoldu benimle her türlü zorluğu göğüsleyen öğretmen ve personel kadroma teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki herkes kendi talihinin mimarıdır. Elit ailesi olarak bir sloganımız var, ‘Birey başlatır, birlik büyütür’ cümlesi ile sözlerimi bitiriyorum. Çine’mize, bizlere ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472