banner488

Çine Ege Yıldızları Anaokulu İftar Sofrasında Buluştu

Çine Ege Yıldızları Anaokulu İftar Sofrasında Buluştu
banner496

Çine Ege Yıldızları Anaokulu, veli, öğretmen ve öğrenci kaynaşmasını amaçlayan son derece keyifli bir organizasyona imza attı.

Çine’de gerek eğitim gerekse de sosyal etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren başarılı eğitim yuvası olan Çine Ege Yıldızları Anaokulu, veli, öğretmen ve öğrenci kaynaşmasını amaçlayan son derece keyifli bir organizasyona imza attı. Okul, velileri ile birlikte iftar sofrasında bir araya geldi. Neredeyse tüm öğrencilerin velileri ile katıldığı iftar programı velilerden tam not aldı. Köfteci Tamer Öztürk’ün hazırladığı yemeklerle oruçlarını açan veliler, Çine Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir’e birliktelik için teşekkürlerini iletti.

Etkinlikler Sürecek

Çine Ege Yıldızları Anaokulu Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, hem veliler, hem çocuklar neşeli bir zaman dilimi geçirirken kaliteli, güvenilir eğitimde önemli rol oynayan benzer organizasyonların tekrarlanacağı belirtti. Biz kocaman bir aileyiz diyen Topdemir, “Bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Bu etkinliklerde veli, öğretmen ve öğrencilerimizle kaynaşma imkanı buluyoruz. Benzer etkinliklere gerek kurum bünyemizde gerekse de çeşitli alanlarda imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472