banner488

Çine CHP’den polis haftası ziyareti

Çine CHP’den polis haftası ziyareti
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polis haftasını kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur ve yönetim kurulu üyeleri Çine İlçe Emniyet Müdürü ve Bölge Trafik İstasyon Amirliği'ni ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatının polis haftasını kutlayan Başkan Şahin çiçek taktim etti.

CHP İlçe Teşkilatını makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar, "Ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 177. yılına erişmesinin gururu ve onurunu yaşamaktayız. Milletimizin desteği ve sevgisini yanımızda hissederek görev aşkıyla şehrimizde vatandaşlarımızın huzur ve güveni için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Polis Haftasını Kutladı

CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ziyarette polis haftasını kutlayarak, “Bizlerin huzur ve güveni için gece gündüz demeden mesai yapan bütün polislerimizin polis haftasını kutluyoruz. Emniyet teşkilatımız kurulduğu ilk günden beri ülkemizin birliği ve devletimizin bölünmez bütünlüğünün korumanın yanında, bizlerin huzur ve güveni içinde her türlü takdirin ötesinde bir başarı ortaya koyarak görevlerini yerine getiriyor. Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıldönümünü en içten duygularla kutlarken, bütün polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 20:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472