banner488

Çine Belediyesi'nden, Marmaris'teki orman yangınına destek

banner269

Çine Belediyesi ekipleri, Marmaris ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için araçlarını ve yardım erzakları gönderdi.

Marmaris ilçesinde başlayan ve rüzgarın şiddeti ile büyüyen orman yangınında söndürme çalışmaları aralıksız devam ederken Çine Belediyesi de itfaiye ekiplerini, buz ve erzak desteği gönderdi.

Alevler, sert esen rüzgarın etkisiyle Marmaris istikametine doğru ilerlerken, büyüyen yangına müdahale için dün 1 adet hafriyat kamyonu ve 1 adet arazöz gönderilmişti. Ayrıca dün akşam 1 adet daha arazöz ve 1 adet kamyon lowbed gönderildi. Bugün Çine Organize Sanayii bölgesinde faaliyet gösteren bir firmadan buz tedarik edilerek yangın bölgesinde bulunan ekipler ve vatandaşlar için yardım aracımızla yanmaz eldiven, maske, baret, kürek, tırmık gibi malzemeler Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ege ET şirketinin kamyonuyla yola çıktı.

Yardım ekibi aracımız yola çıkmadan önce bilgi veren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Geçtiğimiz yılda orman yangınlarıyla mücadeleye imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışmıştık. Bugün yine ekiplerimizi yola çıkarıyoruz. Orman yangınından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Tek temennimiz bir an önce yangınların söndürülmesi" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472