banner488

Çine Belediyesi, Mezarlıklarda Bayram Temizliği Yaptı

Çine Belediyesi, Mezarlıklarda Bayram Temizliği Yaptı
banner496

Çine Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde tüm mahallelerdeki mezarlıklarda ayrıntılı temizlik çalışmasını yaptı. Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, “Bayram öncesi ve bayram gününde vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla aile kabirlerini ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Çine Belediyesi ekiplerince Çine 'ye bağlı kırsal mahallelerde başlatılan mezarlık temizlikleri Çine merkezde bulunan mezarlık alanlarının temizlenmesiyle son buldu. Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alan mezarlıkların bakım ve temizliği kapsamında çim biçme, çevre temizlikleri ve duvarların boyanması işlemleri yapıldı. Mezarlıklar, yapılan bakım ve onarım çalışmalarından sonra vatandaşların ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuştu.

Yörük; Ebedi Mekânlarımıza Özen Göstermeliyiz

Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, mezarlıkların sadece özel günlere özel değil, yıl boyunca temizlenmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Evlerimizde yaptığımız temizlikler ne kadar özenliyse, belediyemizin temizlik konusunda caddelerimize, sokaklarımıza, parklarımıza karşı gösterdiği hassasiyet nasıl bir gereklilikse, saygıdeğer yakınlarımızın ve aile büyüklerimizin ebedi mekânlarının temizliğine de aynı şekilde büyük bir dikkat ve özen göstermeliyiz. Bu kapsamda biz mezarlıklarımızı sadece bayramlara özel değil her zaman temizleyerek hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza saygımızı gösteriyoruz. Bayram öncesi ve bayram gününde mezarlık ziyareti yapan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla aile kabirlerini ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı tamamladık. Allah ebediyete intikal eden bütün kullara rahmet eylesin” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472